Névjegykártya

Ft+ÁFA

Az ár nettó ár, nem tartalmazza a 27%-os ÁFA-t.

Mennyiség
Típus
Anyag
Méret
Fóliázás
Sarokkerekítés
Gyártás
 Ft
Select files Drag File Here

Ft+ÁFA

Kategória:

Leírás

Anyagok

  • Alapkarton 300 g
    Kitűnő tartás, homogén magasfehér alapszín, matt névjegykártya papír.
    A legkülönbözőbb árnyalatok és színek tökéletes nyomathordozója. Kétoldalas nyomtatáshoz alkalmas, fóliázható, laminálható.
  • Rives Tradition Natúr 250 g
    Natúrfehér kivitel, bordázott felülettel. fóliázni, laminálni nem lehet

Névjegykártya anyagleadás

Anyagleadási ismertető. Kérlek tervezéskor ezeket szem előtt tartva alkosd meg a névjegykártya grafikát.

Névjegykártya tervezés, méretezés:

A tervezendő normál névjegykártya vágott mérete 50×90 mm kifutó mérete körben 2-2 mm tehát a végső méret 94×54 mm. Bármilyen méretet is tervezünk, a kifutó 2-2 mm-es értékét rá kell számolni a kész méretre.

Nagyon fontos pozicionálási elem, az un. biztonsági (esztétikai) margó. A biztonsági margó javasolt mérete legalább 4-4 mm, amely a vágott méreten belül értendő. Ezen a határon kívül se szöveg, se lényegi objektum ne fusson ki a vágás széléhez. A névjegykártya háttereként funkcionáló képnek vagy színnek a fentiekkel ellentétben a kifutó méret teljes szélességében kell megjelennie tehát körben a plusz 2-2 mm-en is legyen!

Fájl elnevezés: A fájl elnevezése mindig kisbetűvel ékezetek nélkül legyen és tartalmazza a darabszámot. Feltöltésnél figyelj arra, hogy egy adott formából csak egy produkciót küldj, vágójel és egyéb kiegészítő jelzés nélkül.

Következő állományokat tudjuk fogadni:

  • PDF nyomdai állomány CMYK színtérben, vágó- és illesztőjelek nélkül
  • TIF vagy JPG képfájl, CMYK színtérben, minimum 300 DPI felbontással.

FONTOS! A szövegszerkesztőkben és a prezentációs programok alatt (pl. word, excel, powerpoint…) készített terveket nem minősítjük nyomdailag előkészített anyagnak. Amennyiben az általunk elfogadott fájlokat nem tudod elkészíteni, a minőségi nyomtatás érdekében bízd ránk a feladatot!

Grafikai szerkesztés: A szerkesztést irányelveid alapján végezzük és az elküldött megrendelésed visszaigazolásával együtt megküldjük számodra a névjegy(ek) grafikai tervét.

Gyártást csak az általad válaszlevélben küldött jóváhagyást követően indítunk és az elkészítés ideje is innen számítandó.

Szöveget begépelt word vagy txt fájlban kérünk. Ha képet is küldesz, fontos, hogy minél jobb felbontású legyen. Anyagot az info@mediabc.hu címre várjuk Szerkesztési díjunk további két változtatást is magába foglal. A vállalási ár legfeljebb öt, azonos stílusra tervezett névjegykártya szerkesztésére értendő.

További információk

Mennyiség

100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1500, 2000