Grafika és arculattervezés
Miért kell egy vállalkozásnak karakteres vonzó arculat? A ügyfelei és partnerei kapcsolatba kerülnek az Ön cégével. Először valamilyen médián keresztül kapnak információt a cégének termékéről szolgáltatásáról. Nagyon fontos, hogy a cég arculata megfelelő minőségben legyen reprodukálva akármilyen hordozón vagy médián. Az arculat nagyon sokat elárul az adott vállalkozás tulajdonságairól. Az ügyfelek az első benyomás után döntenek, hogy egyáltalán érdeklődnek-e tovább a részletekről.  Nagyon fontos, a további üzlet sikeressége tükrében, hogy cégünk magas színvonalú, letisztult arculattal rendelkezzen. Mindenki tudja ma már, hogy a színek, a formák, az egész külső megjelenés, a csomagolás adja el a terméket.

Referencia: Már több évtizede dolgozunk a nyomdaipar, reklámipar és a lakásdekoráció területén. Munkáinkból az alábbi honlapokon is talál ízelítőt: Vászonkép Stúdió prémium vászonképek, Netpic kifestők.

Folyamatosan készítünk egy reklám újságot melyben szinte az összes hirdetést mi tervezzük. Valamint nagy gyakorlatunk van külső reklám dekorációk készítésében (habbetűk, molinók, betűkivágás, fólia dekorálás, reklámtábla gyártás)

Cégünk készít egyedi vászonképeket, mikor az ügyfél igényeinek megfelelően gyártjuk le a képeket, melyk kétféle vászonra és két féle vakrámára kerülhetnek. Méret korlátozás szinte nincs. Több részes vászonképeket is vállalunk. Hamarosan elkezdjük a hagyományos keretes képek gyártását is.

Munkadíj: Kiadványszerkesztési óradíj nálunk készülő munkáknál 3500-Ft+ÁFA/óra, gyártás nélküli grafikai szerkesztés esetén 4500-Ft+ÁFA/óra. Megkezdett negyedóránként számoljuk a grafikai díjat.