Grafika és arculattervezés
Miért kell egy vállalkozásnak karakteres vonzó arculat? A ügyfelei és partnerei kapcsolatba kerülnek az Ön cégével. Először valamilyen médián keresztül kapnak információt a cégének termékéről szolgáltatásáról. Nagyon fontos, hogy a cég arculata megfelelő minőségben legyen reprodukálva akármilyen hordozón vagy médián. Az arculat nagyon sokat elárul az adott vállalkozás tulajdonságairól. Az ügyfelek az első benyomás után döntenek, hogy egyáltalán érdeklődnek-e tovább a részletekről.  Nagyon fontos, a további üzlet sikeressége tükrében, hogy cégünk magas színvonalú, letisztult arculattal rendelkezzen. Mindenki tudja ma már, hogy a színek, a formák, az egész külső megjelenés, a csomagolás adja el a terméket.

Referencia: Már több évtizede dolgozunk a nyomdaipar, reklámipar és a lakásdekoráció területén. Munkáinkból az alábbi honlapokon is talál ízelítőt: Vászonkép Stúdió prémium vászonképek, Netpic kifestők.

Folyamatosan készítünk egy reklám újságot melyben szinte az összes hirdetést mi tervezzük. Valamint nagy gyakorlatunk van külső reklám dekorációk készítésében (habbetűk, molinók, betűkivágás, fólia dekorálás, reklámtábla gyártás)

Cégünk készít egyedi vászonképeket, mikor az ügyfél igényeinek megfelelően gyártjuk le a képeket, melyk kétféle vászonra és két féle vakrámára kerülhetnek. Méret korlátozás szinte nincs. Több részes vászonképeket is vállalunk.

Több száz könyvet, újságot tördeltünk szerkesztettünk.

Vállalunk az egyszerű honlapoktól a webárúházak készítésén át, tartalom feltöltést, arculat tervezést.

Grafikai munkadíj

Minimum 2.000 Ft

Egyszerű meglévő grafika korrekció óradíj: 6.000 Ft    (Nem igényel különösebb tervezőgrafikai tudást: Pl.: rossz minőségű logo helyrehozása, nyelvi és egyszerűbb grafikai mutációk készítése, stb) 

Grafikusi tervezési óradíj: 11.000 Ft    (Tervezőgrafikai munka, adott koncepció alapján létrehozandó új grafikák)

Nem kell kifizetni az egész órát, mindig a megkezdett negyedóránként számoljuk a grafikai díjat.