Válasszon egy terméket

Rendelés menete

A kiválasztott terméknél lépésről lépésre állíthatja be a termék egyedi tulajdonságait. A konfigurátor végigvezet a termékjellemzőkön – mint pl. formátum, oldalszám, anyag, felületnemesítés stb. – logikus, egymás követő lépésekben. A konfiguráció végén található ártáblázatban adható meg a kívánt darabszám/példányszám.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Előre utalás
A megrendelés visszaigazolásával megküldjük Önnek bankkapcsolati adatainkat is. Amint a pénz megérkezik a számlánkra megkezdjük a megrendelés legyártását, majd postázzuk a terméket. Fontos: kérjük, hogy átutaláskor a közlemény rovatba szóközök és speciális karakterek nélkül adja mag a rendelésszámot! Az összeg beérkezéséről e-mailben értesítjük. A folyamat a megbízás napjától és a hitelintézettől függően akár 2–3 napig is eltarthat.

Kérjük, ide utalja a számla (ÁFA-val együtt számított) végösszegét:
OTP Bank

MÉDIABC Kft.
Bankszámlaszám: 117150072048043500000000

Külföldről érkező utalás esetén kérjük, figyeljen arra, hogy a kezelési költségek levonása után a forintban számított teljes végösszeg megérkezzen a számlánkra. Ha az átutalandó összeg a minimális banki keret alatt van, vagy ha részünkre költséget számolna fel a bank, akkor a megbízást nem tudjuk teljesíteni, illetve ezáltal további kezelési költségek adódhatnak.

PayPal
Ha PayPal-lal történő fizetést választja, a megrendelés során automatikusan átirányítjuk a kódolt PayPal weboldalra, majd a sikeres fizetés után visszatér a rendeléséhez. Az adatküldés biztonságát az SSL-kódolás garantálja.


Készpénzes vagy bankkártyás fizetés
Amennyiben személyesen veszi át megrendelését irodáinkban, akkor készpénzben vagy bankkártyával is fizethet.

Szállítás / Csomagküldés

A szállítási időpontok munkanapokon hétfőtől péntekig kerülnek meghatározásra.

Egyedileg nyomtatott termékek esetén:
A szállítási határidő számításának első napja a nyomdakész anyagok beérkezésének dátuma, amennyiben a nyomtatási jóváhagyás és a termék teljes ellenértékének kifizetése (ÁFA-val együtt) az adatfeltöltési határidőn belül megtörténik. Előreutalásos fizetés esetén a teljes összeg online MÉDIABC Kft. számlájára történő beérkezésének dátuma az irányadó.

Nyomatlan és/vagy egységesen nyomtatott termékek esetén:
A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól és/vagy az ellenérték ÁFA-val együtt számított megérkezésének napjátóll számítódik. Az előreutalással történő fizetésnél a szállítási határidő számításának kezdő napja, az ellenérték online MÉDIABC Kft. számlájára történő beérkezésének dátuma.