Hímzés folyamata

Textíliák emblémázására használatos eljárás. A hímzést számítógép-vezérelt automata hímzőgépek végzik. A hímzéshez egy speciális szoftverrel programot kell készíteni (hímzőprogram). Lehet közvetlenül a tárgyra hímezni, esetleg varrott vagy ragasztott applikációval készíteni a mintát. Ez utóbbi akkor hasznos, ha a textíliát nem lehet egy rétegben hímzőkeretbe feszíteni. (Pl. ingzsebek esetében közvetlen hímzéssel összevarrnánk a zsebet). Hátránya a szitanyomással szemben, hogy nem lehet olyan pontosan reprodukálni a grafikát, a Pantone-skála színeit csak közelíteni lehet (fonalak korlátozott színekben léteznek), nagyon kis méretű grafikai valamint fotgrafikus részletek nem jeleníthetőek meg.

Szitázás

A szitanyomás készülhet közvetlenül a tárgyra (ha az sík felület, vagy ki lehet síkba teríteni, pl.: ernyő, póló, naptár), vagy egy közvetítő anyagra (transzfernyomás), melyről vasalással kerül a textíliára a festék. A transzfer technológia külön ágazata a szitanyomásnak, ami egyre nagyobb tért hódít, így olyan tárgyakat is meg lehet emblémázni, akár color nyomattal is, ami alakjánál fogva síkban nem fektethető le, vagy ahol több szín illesztése nehezen oldható meg. Szitázott termékeket több darabszámtól érdemes gyártani a szita forma viszonylagos magaf ára miatt.

EMBLÉMÁZÁSI ÁRAK:

Szitafrorma/szín/oldal: 4600 Ft + ÁFA  (sötét alapra a fehér alnyomat miatt, dupla elsőszínt számolunk)

Szita művelet/szín/oldal: 90 Ft + ÁFA (minimum 15000 Ft + ÁFA)

Tampon művelet/szín/oldal: 25 Ft + ÁFA (minimum 2500 Ft + ÁFA)

 

TRANSZFER NYOMÁS, KONTÚRVÁGÁS

Minta árak 1 db-os rendelések esetén:

Fehér póló 800 Ft/db Fólianyomás A/4 méret 2000 Ft

Színes póló 900 Ft/db Fólianyomás A/4 méret 2500 Ft

Színes fólia kontúrvágás vasalás bonyolultságtól függően 1500-2000 Ft A/4 méret. 

Nagyobb darabszámnál az árak csökkennek!

 


Anyagleadás:

vektorgrafikus (cdr, ai, eps, vagy ezekből készített pdf)
Színek: direkt színek pantone skála kóddal, 4színkolor min.300 dpi felbontású (jpg, tif, psd, gif) fájlban is
Bizonyos alapanyagok és színek esetén egyes emblémaszínek színhelyessége csak egy fehér technikai alnyomat esetén lehetséges, ekkor az emblémázás költsége plusz egy szín nyomásával emelkedik. 
Technikai okokból a nyomás színe kis mértékben eltérhet.

Kérjen árajánlatot:

Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár

A kosár üres